About Kiekie's...

 

Hoi! Ik ben Kiki, de eigenaresse achter Kiekie's Handmade! Tevens vriendin van Michel, mama van Mirte, Flore* en Jurre, baasje van hond Morris, konijnen Saar & Joep en 6 stuks vis. Ik heb een ernstige liefde voor naaien en bezit veel te veel stof (maar nooit genoeg). Naaien aan de keukentafel is doorgegroeid naar naaien in een eigen atelier op zolder. Vol met kasten die één voor één nog voller zijn met stof, garen en zo meer. Het hele productieproces van de Kiekie's artikelen wordt door mij hoogst persoonlijk gedaan.

 

Maar naast dat huishouden, zorgen voor en naaien.... werk ik ook nog 3 dagen in de week als gespecialiseerd kinderverpleegkundige. Daarbij óók nog intern in opleiding tot kinderdiabetesverpleegkundige, heel leuk & leerzaam! Vanaf november 2019 ga ik ook extern daar een opleiding voor doen. Want je bent tenslotte nooit te oud om te leren. 

Je kunt dan ook vast begrijpen, dat er nu (per juni 2019) niet meer via de webshop besteld kan worden. Alles loopt nu via babyconceptstore 9up9down en de ouders-natuurlijk!beurs. Beide zijn zó leuk en lopen zó goed. Dat ik praktisch gezien gewoon geen tijd over heb om de webshop te runnen. En oohja.... studeren dus, dat zet alles ook even op een lager pitje. 

 

Maar schroom niet om Kiekie's te volgen op alle social media-kanalen! Zie je iets voorbijkomen dat je toch heel graag wilt hebben? Een berichtje sturen staat vrij, dan kijk ik naar de mogelijkheden.

Lieve groet, Kiki